A gyerek pizsama talán egyik legfontosabb kelléke a kicsik ruhatárának. Az alvás elengedhetetlen része a nyugodt és kiegyensúlyozott fejlődésnek. A pizsamák ma már nem csak kényelmesek és kellemes viseletek, de nagyon divatosak is. Gyönyörű színekkel és mintákkal készülnek, webáruházunkban óriási kínálattal várjuk kedves vásárlóinkat. Kedvenc mesehősökkel díszített pizsamába bújni nagy öröm az esti fürdés után, így ha ilyet választunk csemeténknek, biztosan szeretni fogja. De rátok is gondoltunk kedves anyukák, nektek és készültünk Minnies és Mickeys pizsamákkal!

A pizsamák 100% pamut anyagból készültek, szép minőségi darabok, eredeti licences termékek.

Pizsama kollekciónk kedvenc mintákkal a teljesség igénye nélkül: Mancs őrjárat pizsamák, Minnie Egeres pizsamák, Mickey Egeres pizsamák, Jégvarázs pizsamák, Verdás pizsamák, Pókemberes pizsamák, Sam a tűzoltó pizsamák, Shimmer és Shine pizsamák, Peppa malac pizsamák.

Kínálatunkban szerepelnek hosszú ujjas pamut pizsamák, rövid pamut pizsamák illetve vastag polár téli pizsamák is.

A pizsama kitűnő ajándék minden alkalomra vagy csak úgy is gyermeknek, felnőttnek egyaránt! Karácsony közeledtével szeretnénk ajánlani készleten lévő termékeinket, szerezzen örömet szerettének egy szép pizsamával.


Kisfiú pizsama kínálatunk itt nézhetik meg!


Kislány pizsama kínálatunk itt érhető el!Női pizsama kínálatunkat itt találja!