Hamarosan kezdődik az óvoda!

Az ovikezdés nem egyszerű feladat sem a szülőnek, sem a gyermeknek. A beszoktatás időszaka mindenkit megvisel, kit jobban kit kevésbé, de az vigasztaljon, hogy egyszer ezen is túl lesztek.

Sok mindenre lesz majd szükségetek, mi már beszereztük a legfontosabbakat. Gyönyörű mesés termékekkel várunk titeket, hogy ezzel is jobbá, szebbé varázsoljuk ezt az időszakot.


Oviszsákok kedvencekkel:

Kínálatunkban megtalálhatók vállfára akasztható, zsebes, cippzáros, nagyméretű oviszsákok a benti ruha tárolására Minnie, Verda, Jégvarázs, Mickey Egér, Unikornis, Hercegnő mintákkal díszítve.

Ízelítő a kínálatból:

Az összes oviszsákot itt tudjátok megnézni!


Ágyneműhuzatok mesehősökkel:

Ovis méretű ágyneműhuzat garnitúrák széles skálájával készültünk. A szettek tartalma 1 db párna huzat, és 1 db paplanhuzat. Sokféle mesehős megtalálható a kínálatban, a teljesség igénye nélkül: Bing nyuszi, Minnie Mouse, Mickey Egér, Marie Cica, Mancs Őrjárat, Verda, Jégvarázs, Sam a tűzoltó, Spongyabob...


Az összes ovis ágyneműt itt tudjátok megnézni!

Hátizsákok:

Hátizsákra is szükség lesz amibe a gyermek magával viheti otthonról a saját kis "motyóját" egy plüsst, kis takarót, alvórongyit, kinek mi a kedvence.

Gyönyörű táskáink vannak kisfiúknak kislányoknak egyaránt!

Összes hátizsák itt érhető el!

Pizsamák fiúknak lányoknak:

Gyönyörű pamut, és polár pizsamáink vannak szintén mesehősös kivitelben :) Van rövid pizsamánk, hosszú pizsamánk, kezeslábas pizsamánk, vékony és vastag anyagú, így mindenki válogathat kedvére.

Fiú pizsamák itt!

Lány pizsamák itt!

Párnák, plédek:

Alváshoz vannak még színes mesés polár plédjeink, és gyönyörű párnáink is.

A plédeket itt tudjátok megnézni!A párnákat itt találjátok!


A felsoroltakon kívül szükségetek lesz még benti cipőre, jó sok ruhára :), esőkabátra, tornazsákra, kéztörlőre és még arra is ami most nem jut eszünkbe.


Ezeket mind megtaláljátok a Mesedivat Webáruházban!