Bing nyuszis ágyneműhuzat garnitúrákkal és párnákkal színesíthetjük gyermekünk szobáját, és szerezhetünk óriási örömöt kedvenc mesehősével.

Szép színes igényes kidolgozású ágynemű szettek érkeztek normál és ovis méretben is. Az ovis méretű garnitúra paplanhuzata 100*135 cm, a párnahuzata 40*60 cm, Szula, Pandó, Hoppity és Bing díszíti.
A normál méretű szettek takaró huzata 140*200 cm, párna huzata 70*90 cm. Az ágyneműk színtartó, 100 % pamut anyagból készültek.

Párnát 5 féle mintával kínálunk, méretük 40*40 cm. A kicsik imádják a kispárnájukat hurcolni, hát még ha Bing nyuszi is rajta van.

A Bing nyuszi rajzfilm sorozat hamar a gyerekek szívébe lopta magát, kedves szereplőivel, Binggel, Szulával, Floppal, Pandóval, Ammával, Paulával, Cocoval és Charlie nyuszival.

A nagy keresletre való tekintettel igyekszünk a Binges termékeink körét folyamatosan szélesíteni.

Jelenleg kaphatóak webáruházunkban Bing nyuszis zoknik, bugyik, alsónadrágok, pamut és baseball sapkák, fürdőruhák, fürdőbugyik és fürdőnadrágok, törölközők, poncsó törölközők, pólók, leggingszek, térdlegginsek, trikók, nyári szettek, pizsamák, cipők, párnák, és ágyneműhuzat garnitúrák.


Bing nyuszi ágyneműhuzatok!


Bing nyuszis párnák!