Mesedivat webáruház

Tőlünk rendelhet akár ingyenes szállítással 15000 Ft feletti vásárlásnál!

További információért kattintson ide!

Garancia, Elállás, Pénzvisszafizetés

Garancia

Termékeinkre 14 napos cseregaranciát biztosítunk. A termékeket csak eredeti comagolásban, sérülésmentes állapotban cseréljük vissza. Használt, mosott terméket nem veszünk vissza. A terméket személyesen a 2141 Csömör Nagy Sándor u. 63.  alatti címünkön cseréljük ki előzetes egyeztetés után, vagy postai úton, regisztrált küldeményként (ajánlott,csomag) jutatthatják vissza, melynek díja a vevőt terheli. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni! Ha cserére nincs lehetőség, akkor a vásárló választása szerint a vételárat visszafizetjük, vagy más termékbe beszámítjuk a különbözet elszámolása mellett.


Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

A megrendelő a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 8 napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.


Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával az kérjük előre jelezze elérhetőségeinken! Tel: 06 70 6270900, Email: info@mesedivat.hu

A megrendelt termékeket személyesen előre egyeztetett időpontban tudják visszahozni. Más esetben kizárólag postai úton juttassa vissza a termékeket részünkre. Fontos, hogy a termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli, és kizárólag könyvelt küldeményként adják postára a csomagot, amivel a feladás tényét és időpontját lehet igazolni. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni.


Pénzvisszafizetés

Bármilyen jogos okból történő pénzvisszafizetés kizárólag banki átutalással történik, melyet 8 munkanapon belül áruházunk teljesít.